Veeam Backup for Microsoft 365 version 8 släppt

Veeam Software har nyligen lanserat version 8 av sin ledande lösning för dataskydd och resiliens, Veeam Backup for Microsoft 365. Denna uppgradering förstärker företagets position som världens främsta leverantör av dataskydd för Microsoft 365-användare. Med över 21 miljoner användare redan skyddade, erbjuder den nya versionen den mest omfattande och flexibla immutability-funktionaliteten på marknaden. Detta innebär att företag nu kan använda en strategi baserad på zero-trust och flera lager för att säkerställa att deras data är skyddade från oönskade ändringar eller raderingar.

En av de stora nyheterna med Veeam Backup for Microsoft 365 v8 är den förbättrade skalbarheten och arkitekturen som svarar på kundernas önskemål om högre effektivitet och säkerhet. Detta gör att företag enkelt kan hantera sina säkerhetskopior och säkerställa kontinuitet i verksamheten, även i händelse av cyberattacker eller andra datastörningar. Det nya systemet garanterar att data förblir intakt och tillgängligt, vilket är avgörande för att undvika katastrofala följder för företag som är beroende av Microsoft 365 för sin dagliga verksamhet.

En annan viktig funktion i den här uppdateringen är möjligheten att hantera backup-as-a-service (BaaS), vilket ger företag flexibiliteten att skydda sina data i molnet, på plats eller i hybrida miljöer. Denna lösning är byggd på Microsoft Azure och ger en smidig användarupplevelse, kombinerat med marknadsledande skyddsteknologier​.

För företag som behöver hög säkerhet och dataskydd är denna uppdatering en stor framgång och ett viktigt steg framåt för att skydda kritisk information i Microsoft 365.