VMware Explore 2024 – Las Vegas: Missa inte årets största IT-event!

VMware Explore är tillbaka, och i år äger den rum i den pulserande staden Las Vegas! Markera datumen 26-29 augusti 2024 i din kalender och gör dig redo för en oförglömlig upplevelse på The Venetian Convention and Expo Center.

Varför Delta på VMware Explore 2024?

VMware Explore är den ultimata konferensen för alla som är intresserade av molnteknologi, virtualisering och digital transformation. Här får du möjligheten att:

  1. Nätverka med branschledare: Möt experter och likasinnade från hela världen. Dela erfarenheter, utöka ditt professionella nätverk och skapa nya samarbeten.
  2. Upptäck de senaste innovationerna: Få insikt i de senaste produkterna och lösningarna från VMware och dess partners. Lär dig hur du kan implementera dessa teknologier för att driva ditt företags digitala strategi framåt.
  3. Delta i djupgående sessioner och workshops: Delta i tekniska sessioner, workshops och hands-on labs som täcker allt från grundläggande koncept till avancerade tekniker. Lär dig direkt från experterna och förbättra dina färdigheter.
  4. Exklusiva keynotes och talare: Lyssna på inspirerande keynotes från branschens mest inflytelserika personer. Få insikt i framtidens teknik och hur du kan förbereda dig för den.

Praktisk Information

  • Datum: 26-29 augusti 2024
  • Plats: The Venetian Convention and Expo Center, Las Vegas, NV
  • Registrering: Säkra din plats tidigt för att dra nytta av rabatterade priser. Early-bird-priser är tillgängliga fram till 11 juni 2024.

Hur du Förbereder dig

  1. Registrera dig tidigt: Besök den officiella VMware Explore-webbplatsen för att registrera dig och få early-bird-rabatt.
  2. Planera ditt Schema: Utforska agendan och planera vilka sessioner och workshops du vill delta i. Se till att boka platser i förväg eftersom de kan fyllas snabbt.
  3. Boka Boende: Dra nytta av rabatterade hotellpriser genom att boka via konferensens officiella webbplats.

Summering

VMware Explore 2024 i Las Vegas lovar att bli en spektakulär händelse fylld med lärande, nätverkande och innovation. Oavsett om du är en erfaren IT-proffs eller nybörjare inom molnteknologi, finns det något för alla. Missa inte chansen att vara en del av denna inspirerande och informativa konferens. Registrera dig idag och förbered dig på att utforska framtidens teknologiska landskap!

För mer information och registrering, besök VMware Explore 2024.